Nieuws

Saamhorigheid en vertrouwen. Een nieuwe wind in de Hof

Zondagavond, 7 oktober. Ik kijk vooruit en voel onrust. De onrust van een drukke week met verschillende mijlpalen. De onrust vanwege ideeën die gelanceerd kunnen worden op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid. Het is ook de onrust van geduld opbrengen om te wachten tot de tijd rijp is. 

Een primeur! De windmolen van MegaWindForce staat in het agrarische landschap. GroenLinks is blij met de komst van het demonstratiemodel. 

Lees verder

Ruim baan voor hemelwater

Naast droge zijn er ook steeds meer natte perioden dan vroeger. Daarom moeten we ons aanpassen aan het veranderende klimaat . GroenLinks wil dat daar concrete stappen in worden gezet door de gemeente. En zelf kunnen we ook allemaal wat bijdragen daaraan.

Lees verder

Hof van Twente kinderpardon gemeente!

Hof van Twente sluit zich aan bij de 42 gemeenten die een verruiming van het kinderpardon bepleiten. Ook in de Hof van Twente kunnen hier verblijvende kinderen gevaar lopen te worden uitgezet.

 

Lees verder

Nieuwe acties GroenLinks

 

Afgelopen halfjaar heeft GroenLinks actie ondernomen op een aantal terreinen. In juli werd de dringende uitvoering van het kinderpardon aan de orde gesteld. Nog steeds actueel! Hof van Twente moet een kinderpardon gemeente worden. In de raad van 18 september wordt een motie daarvoor ingediend.

Lees verder

Pagina's