Nieuws

Voorzitter van GroenLinks stelt zich voor

Ik voel de urgentie en de noodzaak om groene idealen en sociale waarden na te streven. Dit doe ik door mijn steentje bij te dragen in het dagelijks bestuur van de afdeling en daar waar kan de fractie organisatorisch en inhoudelijk te ondersteunen.

Lees verder

Wettelijk minimumloon voor iedereen!

Het wettelijk minimumloon dreigt te worden aangetast. Tot nu toe vult de overheid het loon aan tot het minimumloon van mensen die vanwege een arbeidsbeperking minder krijgen uitbetaald door de werkgever. Voor mensen met een arbeidsbeperking wil het kabinet de huidige loonkostensubsidie vervangen door een looncompensatie. Op deze manier zou het voor werkgevers makkelijker worden om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.

Lees verder

Doe mee met GroenLinks

Na het behalen van een raadszetel door William Sanchez in de Hof van Twente is GroenLinks begonnen met een groot aantal activiteiten waar je aan kan meedoen.

Lees verder

GroenLinksers aan het werk!

Op een aantal terreinen in de Hof van Twente moet urgente actie worden ondernomen. Daarvoor is nodig een projectplan verduurzaming van de zorg en welzijn, wonen, energie opwekking, armoedebestrijding, afvalverwerking, voedselproductie en gemeentelijke inkoop en aanbesteding.

Lees verder

Pagina's